< head >

VELKOMMEN TIL
RESTAURANT GSH

Restaurant GSH
Specielle forhold i sæson 2020

Morgenmad
Hotel GSH er kendt for sin lækre morgenmadsbuffet med et væld af økologiske produkter. I sæson 2020 er buffeten blevet corona-sikret, således at langt de fleste retter bliver portionsanrettet til dig. Du kan stadig få det fulde udvalg af de mange lækre ting til din morgenmad – vi sørger bare for, at den bliver portionsanrettet for at skabe den størst mulige tryghed og sikkerhed for dig.

Aftensmad
I 2020 samarbejder vi med vores søsterhotel, Fredensborg Badehotel, som ligger mindre end 350 meter fra Hotel GSH. I restauranten på Fredensborg Badehotel bliver du forkælet med franske lækkerier og en fantastisk havudsigt – du skal også glæde dig til den berømte fiske- og skaldyrsbuffet, som selvfølgelig også er corona-sikret. Læs mere om restauranten på Fredensborg Badehotel her.

Restaurant GSH har åbent til frokost og aften for møde- og konferencegæster, til selskaber og til mindesamlinger. Vores eventchef Cathrine aftaler gerne menu med dig – ring på 5695 1913 eller skriv mail til conference@bornholmhotels.dk

Konferencegæster
Til konferencegæster kan vi servere til frokost og aften. Aftal blot nærmere med receptionen.

 

KONTAKT


Hotel GSH
STRANDVEJEN 79
DK-3700 RØNNE
T 5695 1913
INFO@GREENSOLUTIONHOUSE.DK
WWW.GREENSOLUTIONHOUSE.DK
patek philippe 5065
the easy classic
fake rolex watch

ÅBNINGSTIDER


HOTELLET
ÅBEN HELE ÅRET


< body >