< head >

HOTEL
OG FERIE
VÆRELSER

Europas absolut mest banebrydende hotel- og konferencecenter ligger på Bornholm. Her spiller global ansvarlighed, bæredygtighed, økologi og lokal faglighed sammen med ro, fordybelse og plads til nye idéer.

Parken rundt om Hotel GSH er åben, så man kan slentre rundt og se, hvordan både nyttehaver, regnvandsopsamling, glasstier, søer, blomsterhave og de mentale frirum bliver til. Man kan også købe en kop kaffe i loungen ved receptionen og læse en god bog fra hotellets bibliotek. Også her tænkes der bæredygtigt – alle kan tage en bog, eller de kan stille en, som de gerne vil dele med andre.

Hotellet ligger på et stort areal i rolige omgivelser, tæt på skov med cykel- og gangstier samt en dejlig badestrand. Fra hotellet fører en sti direkte til stranden gennem en fyrreskov.

Fri parkering på hotellets område.

VÆRELSER

Der er 35 værelser i forbindelse med receptionen. Her har Storms Rum ved Charlotte Storm designet værelserne i samarbejde med Skagerak og Auping.

JERES FERIE
PÅ BORNHOLM
STARTER HER

Jeres ferie på Bornholm starter her

Hotel GSH er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie. Uanset om I er to på romantisk ferie eller om I har hele familien med. Med økologisk morgenmad, gourmet restaurant og naturen lige uden for døren – ja så har I alle muligheder for en skøn ferie.

Stranden ligger få minutters gang fra Hotel GSH, og I kommer derned ved at gå ad stien gennem fredsskoven, som ligger lige over for hotellet.

Vil I ud og opleve Bornholm, så er vi klar med tips og gode råd – bare spørg løs.

KONTAKT


Hotel GSH
STRANDVEJEN 79
DK-3700 RØNNE
T 5695 1913
INFO@GREENSOLUTIONHOUSE.DK
WWW.GREENSOLUTIONHOUSE.DK

ÅBNINGSTIDER


HOTELLET
ÅBEN HELE ÅRET

RESTAURANTEN
MANDAG - FREDAG 12.00 - 15.00


< body >