< head >

BÆREDYGTIGHED
OG CIRKULÆR ØKONOMI

Hos Hotel GSH lever vi med bæredygtighed, og ønsker at vores gæster lader sig inspirere af de komfortable, sunde og kreative rammer der omgiver dem under deres ophold. Bygningen og landskabet udtrykker en holistisk tilgang til bæredygtigt design, hvor grønne løsninger såsom sunde indeklimaer, vedvarende energikilder, aktive materialer og kredsløbsdesign, er fremhævet.

Strategier

Selve bygningen er designet ud fra flere forskellige parametre hvor den holistiske tilgang til bæredygtigt design indgår. Bygningen er baseret på kriterierne for Active House visionen og inspireret af Cradle-to-Cradle filosofiens kredsløbskoncept. Bygningen certificeres ydermere efter det anderkendte DGNB system, der kvalificerer bæredygtigt byggeri. Bygningen og landskabet illustrerer den seneste udvikling inden for bæredygtig arkitektur, og viser således at bæredygtighed handler om mere end at opnå en grøn certificering, samt at det er muligt at kvantificere projektets grønne profil på baggrund af forskellige parametre.

Materiale filter

Når vi vælger materialer og produkter til Hotel GSH skal de opfylde nogle bestemte krav. Disse krav indbefatter prioriterede certificeringer og miljømærkninger, genanvendelsespotentiale, social ansvarlighed, anvendelse af ressourcer, materialesundhed og energiforbrug i produktion, for nævne nogle få. For at indsamle den nødvendige viden om produkternes delkomponenter, installationsmuligheder og produktionsmetoder, udsender vi spørgeskemaer til producenter og leverandører. Hvis et produkt har skadelige bestanddele eller produktionen har en negativ miljøpåvirkning, finder vi en anden producent. Som resultat heraf, har vi mange løsninger, som er designet for adskillelse, Cradle to Cradle certificeret, og har en positiv påvirkning der rækker ud over den primære funktion.

Certificering og standarder

Hotel GSH:

  • Er et 4 stjernet hotel med miljømærkningen Den Grønne Nøgle
  • Er et nænsomt renoveret byggeri med nybyggede konferencefaciliteter og et stort nyanlagt grønt område baseret på Cradle2Cradle principperne og Active House principperne
  • Bliver certificeret efter de danske DGNB kriterier, som er nyudviklet med fokus på hotel og kontor i samarbejde med DGNB Danmark
  • Er certificeret med Ø Mærket ”Bronze” – højere klassifikation kan indtil videre ikke opnås, da vi prioriterer lokale bornholmske råvarer fremfor importerede økologiske
  • best quality cartier
    rolex winner daytona

DET HANDLER
OM BÆREDYGTIGHED

Udforskning af Cirkulær bæredygtighed

I Hotel GSH gør vi en dyd ud af at hele tiden revidere vores grønne løsninger. Vi tester og afprøver og genafprøver de produkter og tiltag vi bruger, for at få den mest optimale og tidssvarende løsning der findes. Vi mener desuden at den iterative proces giver os en bredere indsigt og forståelse, samt driver innovationen. Vi ønsker at skabe relationer med både lokale og globale netværk og heraf udvikle en base for videndeling, der kan inspirerer en mere bæredygtig fremtid.

Vores mission at udforske den cirkulære bæredygtighed.

Redefinering af Profit

Vi forestiller os et samfund hvor vi alle bidrager til et fælles mål og hvor alle ligeledes nyder godt af resultatet. Vores profit er vores viden, det rene vand vi drikker, den friske luft vi indånder og vores vedvarende materialer.

Vores vision er at redefinere hvad ordet ’profit’ repræsenterer.

rolex day date
buy louis vuitton

< body >