< head >

WHAT A WONDERFUL

VINSMAGNING

Portvinsmenu

Torsdag den 13. december kl. 18.30

Champagnemenu

Fredag den 14. december kl. 18.30

Velkommen til 2 vin- og gourmet aftener hvor Anders Quist fra Vinslottet serverer specielt udvalgte portvine og champagne. Vores kokketeam serverer en gourmetmiddag tilpasset vinen.

Portvinsmenu torsdag den 13. december kl. 18.30

Aperitif: White Christmas – port cocktail 

Sandart, kalvehale ragout, savojkål
Dry White Port – Quinta de la Rosa

Rådyr, kålrabi, skorzonerrod, vanilje og grønkål
Colheita 2008 – Quinta de la Rosa

Ost og hyben
Tonel 12 Old Tawny & ”old surprice” – Quinta de la Rosa

Rødbede fennikel, chokolade fondant og bagte sveskeblommer
Vintage 2014 – Quinta de la Rosa

650,-

Pr. person for menu og vine.

 

Champagnemenu fredag den 14. december kl. 18.30

Aperitif: Christmas Royal – champagne cocktail

Torsketatar, letrøget østers, marineret æble, gede-friskost
Brut Majeur – Champagne Ayala

Kaviar, G&T sorbet, agurk og skovsyre
Rosé Majeur – Champagne Ayala

Fasan, græskar, jordskok sifon, rosenkålsblade og brunet smør
Vintage 2009 Grand Cru – Champagne Ayala

Kvæde, vanilje pocheret med valnøddeis og karamel creme
Champage surprice – demi-sec

650,-

Pr. person for menu og vine.

Klik her eller ring 5695 1913

< body >

Denne side bruger cookies for at fungere. Klik for at acceptere. Mere information

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Luk