< head >

Fredag den 15. december kl. 18.00

Anders Quist fra Vinslottet giver gode råd
om vin til jule- og vintermaden

Restaurant GSH serverer gourmet middag
med udvalgte vine 

Velkommen til vin- og gourmet aften den 15. december kl. 18.00, hvor Anders Quist fra Vinslottet serverer specielt udvalgte vine. Hertil serveres en lækker 4 retters menu. Anders Quist vil også give gode råd om vin til julens mad.

Anders Quist og Jonas Laulund ejer Vinslottet og begge er passionerede vinhandlere med en solid baggrund fra vinbranchen.

Læs om Vinslottet her.

MENU:

“White Christmas cocktail”


Rimmet torsk

rødbede, grønkål, kærnemælk, maltjord, sne
2015 Château Fontaine-Audon, Sancerre ”silex terroir” (Frankrig)


Stegt jomfruhummer

jordskok, rosenkål, Sauce Nage
2015 Destination Chardonnay, Journeys-End (Sydafrika)


Økologisk svinebryst

selleri, rygeost, æble, portvinsglace
1999 Grand Vin, Casa Antucura (Argentina)


 Ris a la mande

med kirsebær a la GSH
PX Pedro Ximenez, Bodegas Hidalgo (Spanien)


650,-

Pr. person for menu og vine.

 

OVERNATNINGS-TILBUD

Overnatning inkl. økologisk morgenmad i
dobbeltværelse kr. 500,-

Klik her eller ring 5695 1913

< body >

Denne side bruger cookies for at fungere. Klik for at acceptere. Mere information

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Luk