I spidsen for Restaurant GSH står køkkenchef Kasper Beyer. Kasper har skabt et bæredygtigt køkken, hvor der serveres klassiske retter med et moderne tvist – baseret på lokale og økologiske råvarer. Du er velkommen som gæst i vores restaurant til frokost kl. 12.00-15.00 og til a la carte kl. 17.00-21.30. Søndag holder vi lukket.

Vores restaurant er åben for alle

For dig der trænger til noget at styrke dig på efter en gå tur på Galløkken, for vores gæster på hotellet og for turister, der bare lige kommer forbi.

Selskaber
Også til bryllup, selskaber, receptioner og begravelser er Kasper og hans dygtige kokke klar til at forkæle dig og dine gæster. ”Du kan altid ringe – så er jeg klar til at tale om muligheder” siger Kasper Beyer med et smil.

Åbningstider
Frokost 12.00-15.00. A la carte 17.00-21.30. Søndag lukket.

Bordbestilling
T:
 5695 1913.
M: info@greensolutionhouse.dk

Frokost menu  Aften menu  Vin-cirkel

BORDBESTILLING

KONTAKT

Denne side bruger cookies for at fungere. Klik for at acceptere. Mere information

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Luk