< head >

ÅBENT TIL FROKOST

– NU OGSÅ LØRDAG OG SØNDAG

VELKOMMEN TIL
RESTAURANT GSH

I spidsen for Restaurant GSH står køkkenchef Kasper Beyer. Kasper har skabt et bæredygtigt køkken, hvor der serveres klassiske retter med et moderne tvist – baseret på lokale og økologiske råvarer. Du er velkommen som gæst i vores restaurant til frokost kl. 12.00-15.00 og til a la carte kl. 17.00-21.30 mandag-lørdag. Lørdag og søndag serverer vi økologisk brunch fra 9.00-12.00. Søndag serverer vi frokostkortet fra 12.00-15.00 og 17.00-20.30.

Vores restaurant er åben for alle

For dig der trænger til noget at styrke dig på efter en gå tur på Galløkken, for vores gæster på hotellet og for turister, der bare lige kommer forbi.

Selskaber
Også til bryllup, selskaber, receptioner og begravelser er Kasper og hans dygtige kokke klar til at forkæle dig og dine gæster. ”Du kan altid ringe – så er jeg klar til at tale om muligheder” siger Kasper Beyer med et smil.

Åbningstider
Mandag til fredag:

Frokost 12.00-15.00. A la carte 17.00-21.30.

Lørdag:
Brunch 9.00-12.00. Frokost 12.00-15.00. A la carte 17.00-21.30.

Søndag:
Brunch 9.00-12.00. Frokost 12.00-15.00. Aften 17.00-20.30.
(Søndag aften gælder frokostmenu-kortet)

Bordbestilling
T: 5695 1913.
M: info@greensolutionhouse.dk

web3-badge-wg-2016

BRUNCH:

 

• Blødkogte æg og røræg – økologisk fra Hedegård
• Økologisk Bornholmsk skyr m. rugbrødsmüsli
• Økologiske nødder i æblesirup
• Økologiske havregryn/speltflager/bygflager
• Marmelade fra Æbleplantagen
• Brunchpølser og spegepølser fra Hallegård
• Leverpostej med bacon fra Bornholmerslagteren
• Salater og grøntsager
• Økologiske oste
• Økologisk frugt
• Økologisk solsikkerugbrød/økologisk groft knækbrød
• Økologisk formbrød/økologiske morgenbrød
• Mini Croissanter
• Pandekager m. sirup

• Økologisk kaffe og te
• Økologisk most og juice
• 1 glas mousserende vin

Kr. 195,00 pr. person
Bordbestilling er nødvendig senest kl. 12.00 dagen før

Har du et BEST SAVE gavekort kan du bruge det i perioden fra januar til april 2017.

 

FROKOSTMENU:

Bornholmske kartofler 75,-
På rugbrød, løgpuré, Hallegårdsbacon,
grøn mayonnaise, brøndkarse

Christiansøpigens Kryddersild 80,-
Med stegte kartofler, rødløg, cremefraiche, dild

Sandwich på ristet rugbrød 95,-
Vælg:
• Bornholmsk røget laks
• Hallegårdsskinke

GSH Burger 118,-
Med økologisk hvedebolle, grillet Limousine,
bacon, mayonnaise, økologisk grønt

Tilvalg af pommes frites: 20,-

Spansk Omelet 110,-
Vælg:
• Røget laks og spinat
• Hallegårds skinke og ost
• Kartoffel og bacon

Frokosttallerken 170,-

Udvalg af bornholmske og nordiske oste  
Med rugkiks, chutney, oliven
3 stk. 88,-
5 stk. 118,-

Chokolade Marquise 75,-
Med marengs, havtorn fra Høstet, pistaciecrumble

3 stk. hjemmelavet chokolade 35,-

 

AFTENMENU:

Before dinner drinks

GSH Gin Tonic (økologisk) 65,-
gin, tonic

Champagne cocktail 85,-
cremant, cognac (økologisk), sukker, angostura

Et glas Cremant 85,-

GSH apple ginger (økologisk) 65,-
æblemost, ginger beer, rom

Forretter

Røget bornholmsk laks
rygeost, agurk, rugbrød, radise, dild

Rimmet torsk
peberrod, rødbede, kål, malt

Stegt kammusling
blomkål, hasselnødder, brunet smør, soya

Pighvar
muslinge-fennikel ravioli, ost, muslingecreme

Rørt tartar fra mønstergaard
æggeblomme, friteret løg, estragon, melde

Grambogaard svinekæber
Hallegårdsbacon, rødbede, luftig kartoffel, karse

Hovedretter

Stegt havtaskehale
brændt porre, skorzonerod, brøndkarse

Perlehøneballotine
krokette, kejserhatte, rosenkål, hønsefumé

Limousinekvæg fra Kildegård
jordskok, saltbagte løg, grøn olie

Hammershuslam
syltet selleri, blanquette, pebersauce, røget marv

Desserter

Bornholmske og nordiske oste
kompot, oliven, hjemmelavet knækbrød

Havtorn
lakridstrøffel, ymer, hvid chokolade

Grapefrugt
mousse, kandiseret skal, passions nøddeknas

Blondie Brownie
ingefær, chili, karamel, sorbet, tuiles

Forretter kr. 130,-
Hovedretter kr. 225,-
Desserter kr. 85,-
Dagens ret man, tirs, ons, tors kr. 175,-
Lad kokken vælge en 3 retters menu til dig kr. 395,-

 

VINE:

Champagne/Spumante/Cremant

Sovrano Brut 250,-
Cantina Montelliana, Treviso, Italien. Drue: Glera

Cava Dibon, rosé 350,-
Marrugat, Villafranca (Bæredygtigt produceret)
Drue: Garnacha

Cremant de Loire Brut 450,-
Langlois-Chateau, Saumur, Frankrig   Glas 85,-
Druer: Chenin, Chardonnay, Blanc & Cabernet Franc

Ayala Brut Majeur NV 550,-
Ay, Champagne. Frankrig
Druer: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier

Ayala 850,-
Blanc de Blancs. Årgang 2007. Ay, Champagne. Frankrig
Drue: Chardonnay

AyalA 1.550,-
Perle d´Ayala. Årgang 2002. Top Cuvée fra huset Ayala
Ay, Champagne. Frankrig. Drue: Pinot Noir

Hvidvine

Passerina ”Bakán” 450,-
Cantine Torri, Abruzzo (Økologisk)
Drue: Pinot Gris

Soho “Stella” 450,-
Årgang 2012. Soho Winery, Marlborough (Økologisk)
Drue: Sauvignon Blanc

Fuenteseca 250,-  Glas 65,
Årgang 2013 (Økologisk). Bodegas Sierra Norte
Valencia, Spanien. Druer: Macabeo & Sauvignon Blanc

Pasion de Moscatel 350,-
Bodegas Sierra Norte, Valencia (Økologisk)
Drue: Moscatel

Riesling ”Granit” 350,-
Riesling årgang 2011. (Økologisk). Domaine Frey
Alsace, Frankrig. Drue: Riesling

Pinot Gris ”Cuvée de l´Ours” 450,-
Årgang 2013. (Økologisk). Domaine Frey. Alsace, Frankrig
Drue: Pinot Gris

Sancerre Chateau Fontaine-Audon 500,-
Årgang 2012. Langlois-Chateau, Loire (Bæredygtigt produceret)
Drue: Sauvignon Blanc

”Les Perrieres” 600,-
Hautes Côtes de Beaune Blanc årgang 2013 (Økologisk)
Domaine d´Ardhuy, Côtes de Beuane, Bourgogne, Frankrig
Drue: Chardonnay

Vermentino de Sardegna 450,-
Olianas, Sardinien (Økologisk)
Drue: Vermentino

Chardonnay ”Haystack” 400,- Glas 80,-
Journeys End, West Cape (Bæredygtigt produceret)
Druer: Chardonnay. Fadlageret på fransk Eg

Rosé vine

Fuenteseca 250,- Glas 65,-
Årgang 2013 (Økologisk). Bodegas Sierra Norte
Valencia, Spanien. Druer: Bobal & Cabernet sauvignon

Chateau Roubine 450,-
Cuvée Classique Cru Classé (Bæredygtigt produceret)
Årgang 2013, Lorgues, Provence, Frankrig
Druer: Cinsault, Grenache, Cabernet Sauvignon,
Carignan, Tibouren, Syrah & Mourvédre

Rødvine

Merlot ”La Tour des Dames” 400,- Glas 80,-
Badet-Clement, Vin de Pays D’Oc (Økologisk)
Langhorne Creek, Riverland & Padthaway
Druer: Merlot

Barbera d’asti ”Sanbastián” 400,-
Azienda Agricola Dacapo, Piemonte (Bæredygtigt produceret)
Drue: Barbera

Pinot Noir “Havana” 550,-
Årgang 2012. Soho Winery (Økologisk)
Otago/Marlborough New Zealand
Drue: Pinot Noir

Côtes de Beaune Villages 600,-
Domaine d’Ardhuy, Bourgogne (Økologisk)
Drue: Pinot Noir

Vosne Romanée 1er Cru. “Les Chaumes” 1.250,-
Årgang 2011. Domaine d´Ardhuy (Økologisk)
Bourgogne, Frankrig. Drue: Pinot Noir

La Velona 800,-
Brunello di Montalcino årgang 2009
Montalcino, Toscana. Italien.
Drue: Brunello

Perdixi 500,-
Olianas, Sardinien (Økologisk)
Drue: Bovale, Cannonau, Carignano

Pasion de Bobal 400,-
Bodegas Sierra Norte, Utiel-Requena (Økologisk)
Drue: Sangiovese, Bobal

Chianti classico 450,-
Setriolo, Toscana (Bæredygtigt produceret)
Drue: Sangiovese, Merlot

Clos del Mas 550,-
(Økologisk) årgang 2011. Bodegas Pinord, Priorat, Spanien
Druer: Grenache, Cariñena, Syrah, Merlot & Cabernet Sauvignon

Fuenteseca 250,- Glas 65,-
Bodegas Sierra Norte. Valencia, Spanien (Økologisk)
Druer: Bobal & Cabernet sauvignon

Barolo “Le Coste” 600,-
Årgang 2008. Diego Conterno, Monforte d´Alba
Drue: Nebbiolo

Dessertvine 

Malvasia de Castelnuovo, Nevissano 350,- Glas 60,-
Terre da Vino, Piemonte
Druer: Malvasia

Ruby Port – Lot 601 400,- Glas 60,-
Quina de la Rosa, Douro/Portugal (Bæredygtigt produceret)
Druer: Touriga National, Tinta Roriz, Tinta Barroca og Tinta Francesca

Chateau Le Clou MonbazillaC 450,- Glas 60,-
Dordogne, Frankrig (Økologisk)
Druer: Sémillon og Sauvignon Blanc

 

FØLG OS


facebook-logo-button

KONTAKT


Hotel GSH
STRANDVEJEN 79
DK-3700 RØNNE
T 5695 1913
INFO@GREENSOLUTIONHOUSE.DK
WWW.GREENSOLUTIONHOUSE.DK

ÅBNINGSTIDER


RESTAURANT GSH
ÅBEN HELE ÅRET
MANDAG-FREDAG:
FROKOST 12.00-15.00 
A LA CARTE 17.00-21.30
LØRDAG:
BRUNCH 9.00-12.00
FROKOST 12.00-15.00 
A LA CARTE 17.00-21.30
SØNDAG:
BRUNCH 9.00-12.00
FROKOST 12.00-15.00 
AFTEN 17.00-20.30


HOTELLET
ÅBEN HELE ÅRET


< body >

Denne side bruger cookies for at fungere. Klik for at acceptere. Mere information

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Luk