< head >

MANDAG – LØRDAG 12.00 – 21.30

BRUNCH LØRDAG OG SØNDAG 9.00 – 12.00

VELKOMMEN TIL
RESTAURANT GSH

I spidsen for Restaurant GSH står køkkenchef Kasper Beyer. Kasper har skabt et bæredygtigt køkken, hvor der serveres klassiske retter med et moderne tvist – baseret på lokale og økologiske råvarer. Du er velkommen som gæst i vores restaurant til frokost og a la carte kl. 12.00-21.30 mandag-lørdag. Lørdag og søndag serverer vi økologisk brunch fra 9.00-12.00.

Vores restaurant er åben for alle

For dig der trænger til noget at styrke dig på efter en gå tur på Galløkken, for vores gæster på hotellet og for turister, der bare lige kommer forbi.

Selskaber
Også til bryllup, selskaber, receptioner og begravelser er Kasper og hans dygtige kokke klar til at forkæle dig og dine gæster. ”Du kan altid ringe – så er jeg klar til at tale om muligheder” siger Kasper Beyer med et smil.

Åbningstider:
Mandag til lørdag:

Frokost og a la carte 12.00-21.30.
tag heuer watch
Lørdag og søndag
Brunch 9.00-12.00.
cheap mens replica
Bordbestilling
T: 5695 1913.
M: info@greensolutionhouse.dk
Tissot Mens Watches
tag heuer grand

FROKOSTMENU:

Christiansøpigens Kryddersild 80,-
Med stegte kartofler, rødløg, cremefraiche, dild

Rødbede Gravad laks 85,-
Med syltede skorzonerrødder, dildcreme, sne

Cæsar salat 115,-
Hjertesalat vendt i cæsardressing, stegt kylling, parmesan, sprøde croutoner

Carpaccio 125,-
Med gotlandske trøfler, parmesan, rucolasalat, brændte mandler

GSH Burger 128,-
Med økologisk hvedebolle, grillet Limousine,
bacon, mayonnaise, økologisk grønt

Tilvalg af pommes frites: 20,-

Omelet 110,-
Med kartoffel, Hallegårds bacon, semi dried tomat, spinatblade vendt i vinaigrette

Frokosttallerken 170,-

Udvalg af bornholmske og nordiske oste  3 stk. 88,-
Med rugkiks, chutney, oliven

Chokolade Marquise 75,-
Med havtorn fra Høstet, crumble, vanilleis

3 stk. hjemmelavet chokolade 35,-

BRUNCH:

• Blødkogte æg og røræg – økologisk fra Hedegård
• Økologisk skyr m. rugbrødsmüsli
• Økologiske nødder i æblesirup
• Økologiske havregryn/speltflager/bygflager
• Økologisk marmelade
• Brunchpølser og spegepølser fra Hallegård
• Økologisk leverpostej fra Slagrtergården
• Salater og grøntsager
• Økologiske oste
• Økologisk frugt
• Økologisk solsikkerugbrød/økologisk groft knækbrød
• Økologisk formbrød/økologiske morgenbrød
• Mini Croissanter
• Pandekager m. sirup

• Økologisk kaffe og te
• Økologisk most og juice
• 1 glas mousserende vin

Kr. 195,00 pr. person
Bordbestilling er nødvendig senest kl. 12.00 dagen før

AFTENMENU:

Before dinner drinks

GSH Gin Tonic (økologisk) 70,-
gin, tonic

Cremant cocktail 70,-
cremant, cognac (økologisk), sukker, angostura

Et glas Cremant 70,-

GSH apple ginger (økologisk) 65,-
æblemost, ginger beer, rom

Økologisk cocktail 65,-
Nohrlund Danmark
• havtorn, hyben, mørk rom
• gin, hyldeblomst, ingefær, citron
• gin, gulerod, æble, vanille
• vodka, jordbær, rabarber, vanilje
• vodka, valnød, brombær, basilikum

Forretter

Røget laks fra Bornholm
hytteost, grøn mayonnaise, rosenkål, karse

Gravad torsk
rødbede, grønkål, kærnemælk, maltjord

Stegt kammusling
palmekål, selleri, brunet smør, brændt løg

Stegt jomfruhummer
blomkål, mandler, bisque

Rørt tatar fra Mønstergaard
rødbede, estragonmayonnaise, æg, rød melde

Hovedretter

Havkat
broccoli, hasselnød, kartoffel, grøn tomat, Sauce Nage

Bornholmsk kalv fra Nygaard
skovsvampe, saltbagte løg, rødvinsglace

Økologisk svinebryst
selleri, rygeost, æble, portvinsglace

Lam
syltede beder, gulerod, røget marv, pebersauce

Desserter

Danske og nordiske oste

Pannacotta
pære broken gel, sorbet, karamel, brændte mandler

Gateau marcel
havtorn, vanille is, crumble

Forretter kr. 130,-
Hovedretter kr. 245,-
Desserter kr. 100,-

Dagens ret man, tirs, ons, tors kr. 175,-
Lad kokken vælge en 3 retters menu til dig kr. 425,-

KONTAKT


Hotel GSH
STRANDVEJEN 79
DK-3700 RØNNE
T 5695 1913
INFO@GREENSOLUTIONHOUSE.DK
WWW.GREENSOLUTIONHOUSE.DK
patek philippe 5065
the easy classic
fake rolex watch

ÅBNINGSTIDER


RESTAURANT GSH
ÅBEN HELE ÅRET
MANDAG-FREDAG:
FROKOST 12.00-15.00
A LA CARTE 17.00-21.30
LØRDAG:
BRUNCH 9.00-12.00
FROKOST 12.00-15.00
A LA CARTE 17.00-21.30
SØNDAG:
BRUNCH 9.00-12.00


HOTELLET
ÅBEN HELE ÅRET


< body >

Denne side bruger cookies for at fungere. Klik for at acceptere. Mere information

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Luk