< head >

JULEFROKOST
2018

Restaurant GSH kan danne en moderne og hyggelig ramme, hvis I foretrækker at holde julefrokost for medarbejderne i jeres eget lokale. Vores kokketeam serverer traditionel julemad, lækkert vegansk og skønne vine. 

BESTIL fra 21. november til 14. december

Vælg 3 kolde retter, 3 lune retter og 1 dessert

285,-

pr person.

Samme retter til alle i selskabet. Kun mod forudbestilling. 
Minimum antal kuverter 6 personer.

Kolde retter:

• 2 slags sild karry / marineret med æg, tomat

• Gravad laks med anis og rosenpeber. Rygeostcreme og frissé

• Varmrøget laks med tartarsauce, baby spinat

• Hallegård spegepølser med tilbehør

• Røget Hopballe Mølle kylling rørt med mayonnaise og
bladselleri. Syltede svampe

• Rødkåls-couscous med ristede valnødder og vinaigrette
på varme krydderier (VEGAN)

Lune retter: 

• Fiskefilet af lokal torsk med grov remoulade

• Fredsfisk med relish (VEGAN)

• Tarteletter med høns i asparges

• Saltstegt sild med karamelliserede løg, rødbeder og
bornholmersennep

• Lokal leverpostej med svampe og bacon

• Ristepølser fra Hallegård med sennep og grønkål

• Bornholmergris med sprød svær. Hjemmelavet rødkål

• Confiteret andelår med braiseret julesalat

• Nøddepostej med marinerede svampe (VEGAN)

• Confiteret selleri med braiseret julesalat (VEGAN)

Dessert: 

• 3 slags danske oste med rugkiks

• Ris a la mande med lun kirsebærsauce

• Vanilje cheesecake med broken gel på kirsebær,
brændte mandler og røget kokos (ALM + VEGAN)

 

Bestil bord på 5695 1913 eller

sales@greensolutionhouse.dk

FØLG OS


facebook-logo-button

KONTAKT


GREEN SOLUTION HOUSE
STRANDVEJEN 79
DK-3700 RØNNE
T 5695 1913
INFO@GREENSOLUTIONHOUSE.DK
WWW.GREENSOLUTIONHOUSE.DK

ÅBNINGSTIDER


RESTAURANT GSH
ÅBEN HELE ÅRET
FROKOST 12.00-15.00
A LA CARTE 17.00-21.30
ALLE DAGE UNDTAGEN SØNDAG


HOTELLET
ÅBEN HELE ÅRET


< body >

Denne side bruger cookies for at fungere. Klik for at acceptere. Mere information

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Luk