< head >

HOLD JERES
JULEFROKOST
I FREDELIGE
OMGIVELSER

Hotel GSH kan danne en moderne og hyggelig ramme, hvis I foretrækker at holde julefrokost for medarbejderne i jeres eget lokale. Kasper Beyer og hans kokketeam serverer dejlig julemad og skønne vine. Vælg mellem:
• Julesharing: Maden serveres ved bordet på fade.
Julemenu: I vælger mellem en 3 eller 5 retters menu, som bliver tallerkenserveret ved bordet.

Julesharing:

Kolde retter:
• 2 slags sild karry / marineret med æg, tomat
• Bornholmsk lakrids gravad laks med rygeostcreme, salat
• Krebsehalesalat med avocado, krydderurter
• Varmrøget laks,med grov tartarsauce, babyspinat
• Hallegård spegepølser/skinke med garniturer
• Røget økologiske kyllingebryster rørt med svampe, mayonnaise og krydderurter

Lune retter:
• Fiskefilet med grov remoulade
• Tartelletter med nordiske rejer, asparges og svampe
• Saltstegte sild med syltet rødbede og rørt sennep
• Lun bornholmer leverpostej med svampe,bacon
• Ristet pølser fra hallegård med stuvet grønkål, sennep
• Økologisk gris med sprød svær og hjemmelavet rødkål
• Marineret andebryst med appelsin braiseret julesalat

Dessert:
• 3 slags bornholmske/nordiske oste med rugkiks
• Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Bestil fra 21. november til 23. december

Julesharing:
Vælg 3 kolde retter, 3 lune retter og 1 dessert 285,- pr person.
Kun mod forudbestilling. Minimum antal kuverter 6 personer.

Julemenu:

Forretter:
• Røget laks fra Arnager Røgeri med blomkål, peberrodis, mandler, urter
• Stegt torsk med grønkål, rødbede, Sauce Mousseline, urtesalat

Hovedret
• Andebryst med kroketter, selleri, æble, porre, skiltsauce, kartoffel

Desserter:
• Ris a la mande med kirsebær a la GSH
• Bornholmske/nordiske oste med rugkiks og kompot

Bestil fra 21. november til 23. december

Julemenu: 3 retter 395,- 5 retter 495,- pr person.
Kun mod forudbestilling. Minimum antal kuverter 8 personer.

FØLG OS


facebook-logo-button

KONTAKT


GREEN SOLUTION HOUSE
STRANDVEJEN 79
DK-3700 RØNNE
T 5695 1913
INFO@GREENSOLUTIONHOUSE.DK
WWW.GREENSOLUTIONHOUSE.DK

ÅBNINGSTIDER


RESTAURANT GSH
ÅBEN HELE ÅRET
FROKOST 12.00-15.00
A LA CARTE 17.00-21.30
ALLE DAGE UNDTAGEN SØNDAG


HOTELLET
ÅBEN HELE ÅRET


 

< body >

Denne side bruger cookies for at fungere. Klik for at acceptere. Mere information

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Luk