< head >

Green Solution House er et bæredygtigt viden- og konferencecenter, der kan inspirere dig som gæst til at agere mere bæredygtigt i din hverdag. Byggeriet er designet ud fra flere bæredygtige parametre for at vise en holistisk tilgang til bæredygtighed. Således er byggeriet baseret på kriterierne fra Active House visionen, vi sigter mod at få en nyudviklet DGNB certificering og følger kredsløbstankegangen fra Cradle to Cradle. Målsætningen er, at vise fremtidens byggeri – i dag! Derfor fungerer byggeriet som et demonstratorium for den nyeste udvikling indenfor bæredygtigt byggeri, og vi viser dig, at kvalitet er vigtigere end en given certificering.

Den kommende nye park, Green Footprints, bliver en seværdighed i sig selv, og så bliver den offentligt tilgængelig for alle.

Green Solution House vil konstant præsentere de nyeste løsninger inden for grøn teknologi, bygningsdesign og tænkning.
Det betyder, at alle naturgivne ressourcer bevares, at byggematerialer vælges med omhu og omtanke for såvel miljø som drift/vedligehold, at solen bidrager til energiforsyningen, at affald udnyttes maksimalt og  at regnvand opsamles og brugsvand genanvendes.

På udvalgte områder er det ambitionen, at vise, at man ved at designe løsninger kreativt og fra bunden af, faktisk kan bidrage til at øge kvaliteten af f.eks. det vand og den luft, der gennemstrømmer Green Solution House.

Læs mere om Cradle2Cradle i det byggede miljø

Læs mere om Active House-visionen

Læs mere om Green Build Council
replika tag for
panerai radiomir chronograph

Stisystemet i parken er belagt med genbrugsglas, som er knust og slebet, så det er rundt og blødt. Glasproduktet er udviklet sammen med glaspuster Pernille Bülow og Allan Hansen, Bornholms Mørtel. Glasset kan nemt fjernes og genanvendes til eksempelvis støbning af andre produkter.Eventuelle tungmetaller i det farvede glas, er fastbundet i glasset og udvaskes ikke med regnvandet.

På de nyrenoverede værelser er væggene malet med Ecolabel-mærket maling. Vinduerne indrammes af Økotex gardiner, de smukke 70’er lamper er genbrugt og lakeret i en moderne farve, og så kan de nye gulvtæpper i bygningen rense luften i rummet for støv. Det er et nyudviklet hollandsk produkt, som er med til at forbedre indeklimaet. Når tæpperne er slidt, kan de skilles ad og indgå i produktion af nye tæppefliser.
rolex oyster perpetual

 

Alle madrester og biologisk affald fra det bæredygtige køkken går gennem en biokværn, og vi udvikler et pyrolyseanlæg, så det kan blive til gødning til restaurantens kommende køkkenhave.

swiss rolex replicas

 

 

 

På alle altaner er de gamle 70’er betonværn fjernet og erstattet med glasværn for at give mere lys ind i værelserne. Værnet er lavet af et specielt glas med indbyggede transparente solceller, som leverer strøm til hotellet, når solen skinner.  I haven opstilles et stort solvarmeanlæg, som leverer varmt brugsvand til hotelkøkkenet.

Det gamle indendørs svømmebassin er lavet om til en isoleret opbevaringstank for det solvarme vand.
cartier w51027q4 the

 

 

Strategiske partnere:

Velux A/S, Saint-Gobains danske selskaber Gyproc, Weber, Isover, Ecophon, Plugwise og Autodesk.

Finansiering:

Carl Edvard Mogensens Fond, Realdania, Brdr. E.S.A. Larsens Legat, Bornholms Erhvervsfond, Sparekassen Bornholms Fond, Bornholms Brand Amba, Nordea Kredit og Miljøstyrelsen.

sale watches uk

< body >