< head >

Vi hjælper gerne med idéer til mødet

Vi hjælper gerne med indhold til jeres møder: Vi samarbejder bl.a. med den bornholmske virksomhed Balancebasen v/Hanne Poulsen, som afholder kurser/foredrag om mindfulness og stresshåndtering, Hanne tager udgangspunkt i citatet: ”Du kan ikke stoppe bølgerne … men du kan lære at surfe”, og bruger både naturen og igloen i Green Solution House som rammer for eksempelvis en dag for jeres ledergruppe.

Vi samarbejder også med Thomas Rode, tidligere køkkenchef på Kong Hans, nu forfatter og foredragsholder med fokus på stenalderkost, sundhed og motion. Måske en ide til en anderledes julefrokost eller teambuilding dag med medarbejderne?

Har I mod på at arrangere nationale møder i Green Solution House med de organisationer I er medlem af eller samarbejder med, så vil vi meget gerne hjælpe jer med det praktiske. I skal vide, at vi er fuldt ud konkurrencedygtige med konferencesteder som Nyborg Strand, Ålborg Kongrescenter og Tivolis kongrescenter – endda inklusiv flybillet. Vi har da også allerede holdt årsmøde for såvel en lægeforening med 120 deltagere, som for en håndværksforening med 220 deltagere, og begge arrangementer var en stor succes.

Kontakt os her.

< body >