< head >

 

Better Parking

Demonstrating Reuse

At Green Solution House the parking lot is not your traditional solid black asphalt with white stripes. On the contrary, the parking surface has a loadbearing layer of crushed materials, repurposed from the demolished buildings on the site. The surface itself is bitumen free, and made out of packed granite chippings and dust from local granite production. Rainwater is managed on-site instead of being sent to the storm sewer system. Surface runoff is guided to a nearby wetland pond, first sifting through a specific mix of gravel – where pollutants are removed– before reaching the pond from which the purified water will slowly seep into the ground.

Who’s behind it:
SLA

See also: 
Green Footprints Park, Bitumen Free Landscape

 

 

< body >

Denne side bruger cookies for at fungere. Klik for at acceptere. Mere information

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.

Luk